MANİSA / GÖLMARMARA - Gölmarmara Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

12 Mart İstilâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programımızı gerçekleştirdik.

'Allah bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın.'

Mehmet Akif Ersoy

Mrt

Gölmarmara İHO-AİHL olarak cuma akşamında öğretmen, öğrenci ve velilerimizle Gömarmara Halime Hatun Camii'nde yatsı namazını eda ettik. Sonrasında Diyanet Gençlik Merkezinde Gölmarmara Müftüüğümüze misafir olduk.

Şbt

Gölmarmara İlçe Müftümüz Sayın İbrahim İŞBİLEN okulumuzu ziyaret etti. Gölmarmara İlçe Müftülüğü ve Gölmarmara İHO-AİHL arasında ÇEDES projesinin yürütülmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe müftümüz Sayın İbrahim İŞBİLEN yapılan istişareler üzerine talebimize istinaden okul tanıtımlarında öğrencilere dağıtılmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından oluşan 400 kitabı okul müdürümüz sayın Mehmet BAHAR'a teslim etti.

İlçe Müftümüz sayın İbrahim İŞBİLEN'e ziyareti ve hediyeleri için teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde anma töreni yapıldı. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Şahin ve Şube Müdürü Sayın İbrahim Tıraş katılarak depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

Tören sonunda 'Deprem Şehitlerimiz' için dua edildi.

May

Aylık  uygulanan Meslek dersleri kazanım testleri ile öğrencilerin bilgi ve kazanımlara sahip olma düzeyi  tespit edildi.